Aanmelden en inschrijven op de Paulusschool

Aanmelden

Wordt uw kind binnenkort vier jaar of komt uw gezin binnenkort in Hilversum wonen

U kunt een afspraak maken met Edith van Meningen om uw kind aan te melden op onze basisschool. We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. U kunt uw vragen stellen, u krijgt alle informatie over onze school en daarnaast een rondleiding door leerlingen van de bovenbouw.

Aanmelding is ieder moment van het jaar mogelijk, onze school kent geen wachtlijst.

Bent u benieuwd wat wij voor uw kind kunnen betekenen? Wij plannen graag een afspraak met u in om eens nader kennis te maken.

In de komende periode zijn de kennismakingsbijeenkomsten gepland op​
Maandag 18 november 10.45 uur
Woensdag 11 december om 9.15 uur

De bijeenkomst duurt meestal 45-60 minuten.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen vaan e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl. Wilt u uw naam, (mobiele) telefoonnummer, de naam en de geboortedatum van uw zoon of dochter opgeven en met hoeveel personen u komt.

Belangstelling

​Het is ook mogelijk om uw belangstelling voor de Paulusschool aan te geven. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken en dit naar de Paulusschool sturen of digitaal invullen en mailen naar e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl.
U krijgt dan een bevestiging van ontvangst, uw kind wordt op de lijst van aangemelde kinderen geplaatst en rond de tweede verjaardag van uw kind neemt de directeur van de school ​contact met u op.

Belangstellingsformulier Paulusschool.pdf


Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:

Beleid van Aanmelding

​Aandacht op Maat​