Wordt uw kind binnenkort vier jaar of komt uw gezin binnenkort in Hilversum wonen?

U kunt een afspraak maken met Edith van Meningen om uw kind aan te melden op onze basisschool. We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. U kunt uw vragen stellen, u krijgt alle informatie over onze school en daarnaast een rondleiding door leerlingen van de bovenbouw. 

Rondleiding

Aanmelding is ieder moment van het jaar mogelijk, onze school kent geen wachtlijst. Bent u benieuwd wat wij voor uw kind kunnen betekenen? Wij plannen graag een afspraak met u in om eens nader kennis te maken. De bijeenkomst duurt ongeveer 45 minuten.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl. Vermeld in de mail:

  • naam
  • (mobiele) telefoonnummer
  • de naam en de geboortedatum van zoon of dochter 
  • met hoeveel personen u komt

Open dag

Kom vrijblijvend even langs op woensdag 17 maart 2021. Dan is onze jaarlijke open dag en kun je zonder afspraak binnenlopen. Onze leerlingen en de ouders vertellen je graag alles over de school.

Belangstelling

​Het is ook mogelijk om uw belangstelling voor de Paulusschool aan te geven. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken en dit naar de Paulusschool sturen of digitaal invullen en mailen naar 
e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl.

U krijgt dan een bevestiging van ontvangst, uw kind wordt op de lijst van aangemelde kinderen geplaatst en rond de tweede verjaardag van uw kind neemt de directeur van de school ​contact met u op.
Belangstellingsformulier Paulusschool.pdf

Beleid van aanmelding

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:
Beleid van Aanmelding
​Aandacht op Maat​​​​

dia2paul