Officieel is de ouderraad het bestuur van de oudervereniging, waar alle ouders automatisch lid van zijn (tenzij ze uitdrukkelijk melden dat niet te willen). In de praktijk betekent dit dat de ouderraad helpt met allerhande activiteiten binnen de school, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, de Sponsorloop, de Avondvierdaagse, schoolreisjes en de Feestweek. Gelukkig kan de OR voor hulp altijd rekenen op een grote groep betrokken 'Paulus Ouders'!

 

Doe je ook mee?


Lijkt het je leuk om mee te doen in de OR, dan ben je van harte welkom. Vele handen maken immers licht werk! De OR vergadert ongeveer eens per maand, want we snappen dat iedereen het druk heeft. Maar als iedereen een steentje bijdraagt, dan kunnen we samen bergen verzetten!

Voor meer informatie over de Ouderraad kunt u terecht bij een van de leden:
Ivanka (moeder van Jari in groep 8), Leontine (moeder van Dionne in groep 8, Suzanne (moeder van Severine in groep 8), Sonja (moeder van Dino in groep 3), Marijke (moeder van Lisa in groep 2), Ilona (moeder van Yara in groep 1) en Tineke (moeder van Jula in groep 1). Namens het team neemt Kristina deel aan de vergaderingen.

Meld je daarom nu aan via ouderraadpaulus@gmail.com als lid voor de OR.
Wil je gewoon graag helpen met een bepaalde activiteit? Dan kan ook! Extra handen zijn altijd welkom.