Van maandag 17 juli tot donderdag 20 juli hadden wij onze feestweek!
Dit is de laatste week van het schooljaar waarin we met de kinderen het jaar feestelijk afsluiten.

Op maandag hebben alle kinderen muziekles gekregen en zijn we trampoline gaan springen. De dag werd afgesloten met het Open Podium, waar alle kinderen de mogelijkheid hadden om iets te laten zien. Er waren hele mooie optredens waaronder een Tamil-liedje, pianomuziek en een dansoptreden. 

Op dinsdag hebben de kinderen workshops van professionals gevolgd. De workshops waren: zingen, dans, muzikant in de klas, rap en Arabische percussie. Het was leuk om te zien hoe de kinderen hier in op gingen.

Op woensdag zijn de verjaardagen van de meesters en juffen gevierd. Verder was het eindelijk zover voor groep 8. Na maanden van oefenen hebben zij hun musical opgevoerd voor de kinderen. In de avond was het de beurt voor alle ouders, vrienden en familie leden. Aan het gelach en geklap te horen van het publiek was het één groot succes!

Op donderdag hebben we een heerlijke picknick gehad met de hele school en zijn er ijsjes gegeten. Verder hebben we afscheid genomen van groep 8 en meester Erik. We wensen jullie een mooie toekomst.

Het was een mooie afsluiting van een zeer geslaagd schooljaar.

Op naar de volgende!