De feestweek is vandaag weer van start gegaan. Het thema van deze week is: ‘Eindelijk weer samen'.

Het programma van de maandag bestond uit twee onderdelen:

 ’s Morgens verzamelden alle leerlingen zich in het hal. Daar liet juf Betsy zien hoe je een dierenmasker kan maken. 

Vervolgens werd er in de klassen hard gewerkt aan een mooi masker. Knippen, prikken, plakken, kleuren.. het was een hele klus!

 

Toen iedereen klaar was verzamelden we weer in de hal. Daar presenteerden van alle groepen een paar uitgekozen leerlingen hun dierenmasker. Wat een prachtig resultaat!

’s Middags was het tijd voor de finale van het Open Podium. Maar voordat we daarmee begonnen overhandigden de kinderen een cheque van €1000,- aan vertegenwoordigers van de stichting 'Kind in nood'. Dit hadden we bij elkaar gespaard met een sponsorloop en het inzamelen van lege flessen.

Daarna mochten de beste acts van het afgelopen schooljaar mochten nog een keer worden opgevoerd. Je merkte dat ze allemaal erg veel extra geoefend hadden. De hele zaal bewoog mee tijdens de optredens.

Terwijl de jury overlegde mochten de kleuters nog een liedje zingen en lieten een aantal dansers, die het programma van de Verlengde Schooldag hadden gevolgd, hun dans zien. Wat hebben we toch veel talent op de Paulusschool!