Kamp

Op de eerste dag zijn wij er heen gefietst.
Toen hebben wij boodschappen gedaan bij de Albert Heijn en daarna hebben wij lekker eten gemaakt in drie groepen.

Op de tweede dag gingen wij klimmen bij Rock Steady, een klimhal.
De maximumhoogte bij Rock sSeady is 15 meter.
Aan het eind gingen wij van het balkon springen van 12 meter vastgebonden aan een touw.

Op het laatste dag hebben wij gezwommen bij een zwembad.
Daarna gingen wij terugfietsen toen wij arriveerden was de hele school op ons aan het wachten.

Isaac, groep 8

 

Kamp!

Als eerste gingen we van school naar het clubhuis fietsen. Toen we daar waren, gingen we naar binnen en rondlopen. We deden daarna een spel met de hele klas in het bos!

Toen het tijd was voor het avondeten moesten we allemaal zelf met een groepje eten maken. Er kwamen meer juffen van de school en zij hielpen ook! We gingen met z'n allen naar de supermarkt en we gingen met ons groepje ingrediënten halen. Daarna gingen we terug, het eten maken. En natuurlijk, ook eten! Het was heerlijk.

De tweede dag gingen we klimmen in een klimhal. Sommige mensen durfden zelfs van een balkon af te springen! Daarna gingen we naar ons clubhuis fietsen en deden we een spelletjesavond. We mochten snacks en lekker drinken. We deden heel veel leuke spelletjes!

De laatste dag gingen we zwemmen. Met z´n allen gingen we naar het zwembad fietsen en gingen we bijna twee uur zwemmen. Na het zwemmen kregen we patat van de juf en meesters, heerlijk! Uiteindelijk, na het zwemmen gingen we terug naar school fietsen. Kamp was heel gezellig!

Zeynep, groep 8